Flyttstädning

När flyttkartongerna är packade och bostaden tömd väntar den tunga flyttstädningen, låt oss ta hand om den åt dig. Genom att låta oss ta hand om flyttstädningen kan du istället ägna dig åt att göra fint i din nya bostad. Du behöver inte tänka på något, vi har all städutrustning och städmaterial som behövs.

Vi vet exakt vad som krävs för att göra en effektiv och korrekt städning vid flytt. Vi skriver även avtal med våra kunder så du vet att du har garanti på utförd städning. Till oss kan även företag vända sig som behöver hjälp med flyttstädning vid exempelvis kontorsflytt.

Garanterad besiktning

Vi ser till att din bostad går igenom besiktningen, du kan lita på oss.

Frigör tid och energi

Att flytta tar nog med tid och energi, överlämna städningen åt oss.

RUT-avdrag

Vi hjälper dig att använda RUT-avdraget när du anlitar oss för flyttstädning.

Flexibel flyttstäd med kundens behov i centrum

Olika bostäder har olika utmaningar vid flyttstädning. Oavsett utmaning är vi redo att ta på oss uppdraget och du kan slappna av ghostwriter. Vi städar hela bostaden och putsar normala fönster, vi arbetar alltid efter en checklista för att garantera att det inte missas några skrymslen. Du kan även välja till extratjänster inom flyttstädning. Hos oss kan du till exempel beställa:

  • Flyttstädning av balkong och altan. Då vi ser till att balkonger, altaner och uteplatser står redo till den som flyttar in.
  • Vi kan ta putsa stora fönster och glaspartier. Våra medarbetare kan även mer utmanande fönsterputsning.
  • Ska bostaden till försäljning och det behövs extra service kan vi leverera resultat som gör skillnad.
  • Vi kan städa garage och förråd då vi har utrustning för grovstädning i mer utmanande miljö.

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att inget missas och att du inte behöver åka tillbaka för att städa.

Flyttstädning, vi hjälper dig med allt

Det är enkelt att anlita oss får flyttstädning och vi kan hjälpa kunder runt omkring Sundsvall, Härnösand och Timrå. Så här går det till när vi tar hand om din städning vid flytt:

Du kontaktar oss och vi går igenom antal rum och kvadratmeter.

Efter det får du en offert och godkänns den, signerar vi ett avtal.

Vi kommer på utsatt tid för att hämta nyckel eller så kan du lämna den till oss.

Städningen utförs av proffs på hemstädning och flyttstädning.

Vi stannar så du eller den som tillträder kan besikta städningen.

Nycklarna lämnas till önskad person.

Efter godkänd flyttstädning får du fakturan med RUT-avdrag.

När vi skickar fakturan finns det inga dolda kostnader eller avgifter. Hos oss ingår städmaterial, resekostnader och eventuella administrativa kostnader. Med RUT-avdraget blir priset för flyttstädning mycket förmånligt.

Välkommen till Exellence Miljövård

Boka flyttstädning hos oss

Oavsett vilket skick bostaden är i kan vi ta hand om flyttstädning. Du behöver inte tänka på något, vi ser till att städningen blir korrekt utförd. Behöver du lite extra service kan du prata med oss så hittar vi en smidig lösning. Det gäller både privatpersoner och företag som behöver flyttstäd.

Du kan kontakta oss får att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med olika städtjänster eller boka en tid för att få en offert. Vi går alltid igenom behovet och eventuella önskemål för att ge en snabb offert när du behöver prisvärd flyttstädning.