Städfirma i Timrå

Nu har du möjlighet att anlita en städfirma i Timrå som kan erbjuda förmånliga städtjänster inom hemstädning och företagsstädning. Kom hem efter en dag på jobbet och låt dig mötas av doften av nystädat, ingen disk som väntar och tvätten är perfekt på sin plats. Vi utför hemstädning med de uppgifter du ber oss om. Det kan även vara att uträtta ärenden vid behov.

Vi utför företagsstädning i Timrå som kontorsstädning och butiksstädning. Bostadsrättsföreningar och fastighetsägare kan få hjälp med trapphusstädning i Timrå som leder till mindre underhåll.

Företagsstädning

Vi tar hand om städningen på ert kontor, trapphus och butik.

Hemstädning

Veckostädning, storstädning eller städningar när det passar dig, vi anpassar oss.

Flyttstädning

Dags att flytta? Vi hjälper dig med flyttstädningen.

Städfirma i Timrå, hemstädning och flyttstädning

Vi hjälper dig att få mer mer fritid och tid över till annat än städa och plocka. Hemstädning kan innebära att vi:

  • Kommer på fasta dagar och tider för att utföra städning varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Du bestämmer vad vi ska göra och du behöver inte tänka på att plocka undan innan vi kommer.
  • Tar hand om all disk, tvätt och småplock. Vi kan dammtorka och putsa eller skriv din egen lista med uppdrag vi ska utföra. Du får alltid lära känna de medarbetare som kommer hem till dig då vi månar om känslan av trygghet.
  • Dags att flytta? Vi utför flyttstädning i Timrå, vi erbjuder garanti på utförd städning och vi tecknar avtal. Du slipper stressen med att ta hand om den stora städningen vid flytt.

Som privatperson kan du använda RUT-avdraget när du anlitar oss som städfirma i Timrå. Vi hjälper dig att se till så avdraget blir korrekt vilket gör priset extra förmånligt.

Välja oss som städfirma i Timrå för företagsstädning

Rena trappor med professionell trapphusstädning eller behöver företaget hjälp med kontorsstädning? Vissa perioder letar sig damm, pollen och grus in i trapphuset och då kan vi komma mer regelbundet för trapphusstädning. När du anlitar oss som städfirma i Timrå för företagsstädning går det att utforma uppdraget enligt företagets behov över året. 

Vi utför butiksstädning, det kan inkludera lager och personalutrymmen så anställda får mer tid över till annat. När du anlitar oss ser vi till att kunder och personal sätts i fokus och städar på de tider som passar företaget bäst.

Kontorsstädning kan innebära att vi kommer regelbundet för att anställda ska kunna fokusera mer på produktionen. Vi tar även hand om mötesrum så besökare och kunder känner sig extra välkomna.

Välkommen till Exellence Miljövård

Anlita en städfirma i Timrå med det lilla extra

Vi är den mindre städfirman i Timrå som växer tillsammans med våra kunder och vill erbjuda flexibla städtjänster. Vare sig du drömmer om att ha mer tid över för att umgås med familjen, behöver extra städning när det kommer gäster eller du bara vill kunna njuta av livet kan du anlita oss för hemstädning.

Företagsstädning i Timrå underlättar även för mindre företag, vi frigör tid över till att utveckla företaget. Tillsammans med våra kunder utformar vi städuppdraget så det skräddarsys efter varje kunds behov. Hos oss finns det inga måsten utan bara städinsatser som gör skillnad. Kontakta oss för att boka en tid eller få mer information om våra tjänster.