Hemstädning

Vi hjälper våra kunder med hemstädning med personlig omtanke. När du anlitar oss får du mer tid över till annat i livet och kan njuta av vardagen utan alla måsten. Det kan vara att vi utför veckostädning en gång i veckan eller flera gånger. Vi kan även utföra storstädning och enstaka insatser. 

Du kan anlita oss för hemstädning i Sundsvall, Timrå och Härnösand med omnejd. Låt oss underlätta din vardag så du kan lägga dina dyrbara timmar på annat än städa och plocka. Hos oss låser du inte fast dig till ett specifikt städschema utan vi anpassar oss efter dina behov.

Flexibla städabonnemang

Kunden är alltid i fokus, vi anpassar därför vårt samarbete efter dig.

Paketlösningar

Vi kan skapa paketlösningar med antal timmar och tillfällen.

Storstädningar

Dags för vår- eller höststädning? Vi städar grundligt och noggrant.

Hemstädning på kundens villkor

Kunden väljer själv vad vi ska göra när vi kommer städar. När vi utför hemstäd behöver du aldrig tänka på att plocka undan, vi tar hand om allt och ser till att du alltid har snyggt och prydligt på dina villkor. Hemstädning kan innebära bland annat att vi:

  • Dammtorkar, dammsuger och våttorkar golven. När du kommer hem kommer drömmen om att komma hem till ett välstädat hem som doftar nystädat att vara verklighet.
  • Tvätta, stryka och vika. Vi ser till att all tvätt är på sin plats, byter sängkläder och du kommer mötas av rena handdukar i badrummet.
  • Plocka undan och sorterar, vi tar hand om alla leksaker eller småsaker som ligger framme.
  • Diskar och plockar ur diskmaskinen, när du kommer kan du bara slappna av och känna dig fri.
  • Vi kan även uträtta ärenden du inte riktigt hinner med, hos oss får du även serviceinsatser när du behöver det.

Du kan kontakta oss för mer information eller boka hemstädning på dina villkor.

Välkommen till Exellence Miljövård

Hemstädning när det passar dig

Vi låser inte fast våra kunder i fasta abonnemang utan erbjuder flexibla lösningar på hemstäd. Dina förutsättningar och behov ska styra städningen i ditt hem. Vi månar om kontinuitet och strävar efter att det alltid ska vara samma medarbetare som kommer hem till dig för städning. Det ökar tryggheten för våra kunder och för våra medarbetare som vet precis hur du vill ha det.

Första gången vi kommer hem till dig får du möjlighet att lära känna städpersonalen som kommer vårda ditt hem. Efter första städningen kan du i lugn och ro utvärdera städningen och våra serviceinsatser. Du kan sen välja hur ofta du vill ha städat och på vilka tider. 

Vi kan erbjuda storstädning vid speciella tillfällen eller flera gånger om året. Det kan även innebära att vi kommer hem till dig efter någon högtid och ser till att hemmet återställs utan att du behöver lyfta ett finger.

Hemstäd i Sundsvall, exempel på flexibel städservice

Vi låser inte fast kunder på fasta tider utan anpassar oss efter våra kunders behov av hemstädning. I Sundsvall, Härnösand och Timrå med omnejd kan vi erbjuda städservice som underlättar din vardag. Några exempel på upplägg kan vara:

  • Flexibla städabonnemang. Vi kan utföra hemstäd en gång i veckan eller flera gånger vid behov. Behöver du enstaka insatser kan vi komma varannan vecka eller en gång i månaden. Hos oss väljer du alltid vad du vill ha gjort och när.
  • Vi erbjuder även fasta städscheman, då kommer vi varje gång på utsatt dag och på bestämda tider. Våra medarbetare är punktliga och effektiva så du får ut så mycket som möjligt av hemstädningen.
  • Vi erbjuder paket med olika timmar, från två timmar och uppåt fler per tillfällen. Vi ser till att alltid fylla timmarna med städning och service som gör skillnad.
  • Enstaka städuppdrag om du inte behöver regelbunden hjälp, det går lika bra att boka engångsstädning som att välja abonnemang.

Kontakta oss så går vi igenom dina behov och hittar den bästa lösningen för dig. Vår hemstädning med RUT-avdrag gör att det blir mycket prisvärt att för privatpersoner. Hos oss går det även att få hjälp med företagsstädning som kontorsstädning.

Vi erbjuder trygg hemstädning

När du anlitar oss hemstädning ser vi alltid till att du vet vem som kommer hem till dig. Det kan kännas extra trygg när vi utför hemstäd om du inte är hemma. För att öka tryggheten kan du får du alltid lära känna våra medarbetare som tar hand om ditt hem med omsorg.

Oftast städar vi två och två, på så sätt går det snabbare och vi kan utföra även tyngre städ-och serviceuppdrag. Våra medarbetare har alltid rätt försäkringar för uppdrag hos privatpersoner. Låt oss vårda ditt hem på dina villkor så du kan njuta mer. När du anlitar oss köper du inte bara städtjänster du får fritid och mer livskvalitet på köpet.

5 anledningar till att anlita oss för hemstädning

Vi är en städfirma som levererar personlig service för hemstäd. Några specifika anledningar till att anlita oss som städfirma är:

Vi erbjuder flexibla lösningar och du väljer vilka insatser vi ska göra i ditt hem.

Vi städar med omtanke och månar om att varje kunds hem ska vara i toppskick.

Hos oss har du en trygghet i att du alltid vet vem som kommer hem till dig.

Mer än bara städning, vi tar hand om allt och även service som att uträtta ärenden.

Gedigen erfarenhet av olika typer av städuppdrag, tvätt och fönsterputsning.

Kontakta oss om du tycker att tiden räcker inte till och det känns som om fritiden bara går åt till att plocka, tvätta, torka och dammsuga. Det kan även vara att orken inte riktigt räcker till längre till vissa insatser i hemmet.

Hemstädning i Sundsvall, Timrå och Härnösand

Kontakta oss

Funderar du på att anlita någon för hemstäd i Sundsvall, Härnösand eller Timrå? Då ska du kontakta oss. Ingen mer disk som väntar, rena golv och en ett badrum som är påfyllt inför veckan. Ingen tvätt och du kan njuta av att krypa ner mellan rena sängkläder. 

Hos oss får du mer än bara hemstädning, du får suverän service till förmånliga priser och kan ägna din fritid åt de du drömt om att hinna med. Låt oss göra städjobbet så du kan få mer tid över till roliga saker. Kontakta oss så kan vi boka en tid eller berätta mer om vår hemstädning.