Städfirma i Härnösand

Välkommen till en städfirma i Härnösand som erbjuder många olika flexibla städtjänster för privatpersoner och företag. Kom hem till en perfekt städad bostad genom att anlita oss för hemstädning i Härnösand. Låt oss ta hand om flyttstädningen så du kan ägna dig åt din nya bostad utan stress. Vi hjälper dig med RUT-avdraget och erbjuder garanti på städning enligt avtal.

Hos oss går det att få flexibla lösningar inom företagsstädning. Det kan vara att få hjälp att öka trivseln på kontoret med regelbunden kontorsstädning, låt oss ta hand om entréer och trapphusstädning. Vi erbjuder även tjänster inom butiksstädning som underlättar för företagare.

Företagsstädning

Vi sköter städningen av ert kontor, trapphus eller butik i Härnösand.

Hemstädning

Veckostädning, storstädning eller enstaka städningar - du som kund väljer.

Flyttstädning

Håller du på att flytta? Vi tar hand om flyttstädningen av din bostad.

Städfirma i Härnösand, hemstädning och flyttstädning

Vi är den mindre städfirman som har en personlig relation till våra kunder. När vi utför hemstädning i Härnösand med omnejd kan vi även erbjuda vissa servicetjänster, det kan exempelvis vara att uträtta ärenden. Hemstädning kan innebära:

  • Vi tar hand om veckostädningen, det kan inkludera att tvätta och stryka. Låt oss byta sängkläder och handdukar så du inte behöver göra något. 
  • Vill du ha ett speciellt städschema med olika insatser över månaden? Vi kommer på de tider och dagar som passar dig. Du sätter upp ditt städschema som du behöver.
  • Du kan få storstädning och enstaka insatser när det behövs. Hos oss binder vi inte upp dig på några fasta abonnemang om så inte önskas.
  • Dags att flytta? Vi tar hand om flyttstädning i Härnösand och erbjuder garanti på utfört arbete. 

Våra städtjänster utformas flexibelt utifrån kundens behov, samtidigt värnar vi om kontinuitet så du kan lära känna våra medarbetare som städar hemma hos dig. Du får hjälp med RUT-avdraget för hemstädning och flyttstädning vilket leder till suveräna priser.

Företagsstädning? Anlita oss som städfirma i Härnösand

Företag och bostadsrättsföreningar i Härnösand kan anlita oss för professionell företagsstädning

  • Genom att våra duktiga medarbetare tar hand om kontorsstädningen och städningen av lokaler kan anställda ägna sig åt kärnuppdraget. Fikarum, matsal och toaletter som är rena och fräscha bidrar till att anställda trivs och presterar bättre.
  • Vi kan ta hand om trapphusstädning och vårdar entréer i offentliga miljöer. När trapporna är rena från grus, pollen och annat skräp är fastigheten mer inbjudande. Dessutom ökar den upplevda tryggheten och olycksrisken minskar. 
  • Butiker som anlitar oss för butiksstädning kan välja när vi ska utföra städningen. Från enstaka insatser inför eller efter ett event till regelbunden städning de dagar som passar.
Välkommen till Exellence Miljövård

Välj oss, en städfirma i Härnösand med kundfokus

Hos oss bemöts kunder med vänlighet, respekt och omtanke. Våra medarbetare har hög kompetens och trivs med sitt arbete vilket märks på slutresultatet. Vi förstår att olika kunder har olika behov och det är alltid kunden som är i fokus.

När vi utformar våra städtjänster i Härnösand, oavsett om det är hemstädning eller företagsstädning gör vi det i nära dialog med beställaren. Flexibiliteten innebär även att det går att välja vad vi ska göra för insatser gång till gång och vi har alla nödvändiga försäkringar inför varje uppdrag. Kontakta oss om du vill veta mer om vår städfirma i Härnösand eller för att boka en städtjänst.