Företagsstädning

Till oss kan företag vända sig behöver professionell företagsstädning som kontorsstädning, butiksstädning och trappstädning. Vi kan utföra företagsstädning i Sundsvall, Timrå och Härnösand med suverän service till bra priser.

Vi utför städning på den tid som passar, under kontorstider, innan öppning eller efter stängning. Ibland efter möten, event eller kundbesök kan butiker, kontor och lokaler behöva en extra städning. Då finns vi där för er och ser till att allt är på sin plats igen innan det är dags att öppna dörrarna på nytt igen.

Kontorsstädning

Låt medarbetare fokusera på sitt dagliga arbete, vi hjälper er med kontorsstädning.

Butiksstädning

En skinande butik är viktigt för att locka kunder, vi tar hand om er butiksstädning.

Trapphusstädning

Vi hjälper er bostadsrättsföreningen att hålla snyggt i trapphusen.

Företagsstädning- flexibla städtjänster för företag

Företag och bostadsrättsföreningar i Sundsvall, Timrå och Härnösand kan anlita oss för flexibel och professionell städning. Några uppdrag vi är expert på är:

  • Kontorsstädning med extra omtanke. Trivseln ökar och personal presterar bättre när kontoret är välkomnande rent. Vi lägger extra vikt på toaletter och hygienutrymmen för allas trivsel.
  • Butiksstädning på de tider som passar företaget. Vi kan dammsuga och torka golv, se till att personalutrymmen och kundtoaletter är rena och fräscha. Hos oss är det kunden bestämmer vad som behöver göras och när.
  • Trapphusstädning som gör trapphusen säkrare och som leder till att boende känner sig tryggare. Med skonsam och professionell trappstädning skapas en mer välkomnande atmosfär redan i entrén till fastigheten.

Låt våra professionella medarbetare städa med rätt städutrustning, städmaterial och rätt rengöringsmedel på avsedd plats. Personalen, kunder och besökare kommer mötas av rena lokaler som imponerar.

Välkommen till Exellence Miljövård

Butiksstädning- företagsstädning som gör skillnad

Behöver butiken storstädas enstaka gånger eller behöver du att vi kommer regelbundet enligt schema? Vi erbjuder städtjänster som butiksstädning på företagets villkor. Efter mer intensiva perioder kan vi utföra mer omfattande städning av butiken och personalutrymmen. Vi kan komma på de tider och dagar som passar enligt antalet besökare i butiken.

Vi kan städa butiken flera gånger i veckan enligt schema med möjligt skala upp och ner utefter kundens behov. Inför att vi kommer och städar kan du också lägga in om speciella önskemål. Upptäcker vi att det finns ett ökat behov kommer vi informera beställaren. Vi ser till att våra kunder får mindre jobb och kan tänka på annat än städning.

Vi har rutiner för att garantera hygien när vi städar i offentliga lokaler och våra medarbetare ser arbetar diskret utan att störa personal eller kunder. Hos oss går det att välja vilka tider vi ska komma och städa på. När vi utför städservice erbjuder vi alltid flexibla tjänster och anpassade efter varje kunds behov.

Mindre företag och företagsstädning

Även mindre företag har stor nytta av att anlita professionell städservice. Bland annat genom att:

  • Personalen behöver inte lägga tid på städuppdrag, friktionen minskar när det inte längre samlas disk i personalutrymmen. 
  • Inga klagomål på att toaletter och andra gemensamma utrymmen inte är städade. Vi ser till att tvål, desinfektionsmedel och hygienpapper är påfyllt så allt står redo för en ny arbetsdag.
  • Mindre butiker får sig ett lyft med professionell butiksstädning, vi kan städa när det inte finns några kunder i butiken. Både anställda och kunder trivs när lokalerna är rena och upplevs mer välkomnande. 
  • Vid trapphusstädning är vi noggranna med att se till att entréer och kontaktytor torkas och städas på rätt sätt. Genom att arbeta effektivt och med vänligt bemötande kommer bostadsrättsföreningar och fastighetsägare garanterat att bli nöjda.

Varje företag har unika behov och förutsättningar. Vi anpassar våra tjänster efter företagets behov över året och förstår att ibland behövs det fler insatser och ibland färre. Exempelvis när det är mer trafik på kontoret kan vi komma mer regelbundet och under semestertid dra ned på insatser. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa till med företagsstädning.

Kontorsstädning, alltid rent och snyggt

Vi anpassar städningen efter företagets behov av kontorsstädning. Kanske kommer det en viktig kund på besök och mötesrummet behöver se extra presentabla ut? Vi ser till att städa och göra extra trivsamt på kontoret även vid speciella tillfällen. Innan vi kommer för kontorsstädning går det alltid att kontakta oss för speciella önskemål.

Levande växter gör kontoret mer hemtrevligt och är bra för inomhusmiljön. Vi vattnar och plockar bort vissna växtblad så kontoret ser fräschare ut. Företag kan abonnera på våra tjänster varje vecka, varannan vecka eller så kommer vi när det behövs. Hos oss får du alltid en flexibel lösning och du kommer på förhand veta vad fakturan landar på, vi har inga dolda kostnader eller avgifter. Bara professionell städning på utsatt tid och med extra omtanke.

Trapphusstädning- anledningar till att välja oss

Vi är det lilla företaget som växer tillsammans med våra kunder. På så sätt kan vi erbjuda personlig service och flexibla lösningar.
Fem anledningar till att välja oss och våra tjänster inom trapphusstädning:

Våra medarbetare trivs med sina olika städuppdrag och det avspeglar sig i bemötande och slutresultat.

Vi arbetar i Sundsvall, Härnösand och Timrå med omnejd där vi kan erbjuda olika lösningar till bostadsrättsföreningar och företag.

Hos oss får du alltid offerter med suveräna priser utan att vi tummar på kvalitet eller timmar.

Hög kompetens och våra medarbetare förstår vikten av att arbeta med boende och besökare i fokus.

Du kan alltid justera städinsatsen utefter behov. när vi städar arbetar i nära dialog med våra kunder.

Vi strävar efter nöjda kunder och månar om att städningen utförs på allra bästa sätt. Därför delar vi gärna med oss av referenser så våra företagskunder kan känna sig extra trygga.

Företagsstädning i Sundsvall, Timrå och Härnösand

Enkelt att anlita oss för företagsstädning

När det kommer till företagsstädning som kontorsstädning, butiksstädning och trapphusstädning kan vi komma ut på besök innan första städningen. Då går vi igenom kundens önskemål, krav och gör en behovsanalys. På så sätt kan vi sätta ihop ett paket med städtjänster som går att komplettera och skala om vid behov.

Är du osäker på hur vi kan hjälpa ditt företag med olika städtjänster kan du alltid kontakta oss. Efter första städningen kan du utvärdera och du får också lära känna de medarbetare som kommer att städa hos företaget. Vi månar om att rätt person ska vara på rätt uppdrag så företagare kan känna sig trygga när vi städar. 

Vill du ha en offert på företagsstädning kan du kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar.